Bartender

4 gode ideer til teambuilding

Vil du gerne ryste kollegaerne lidt bedre sammen, så I får en mere funktionel hverdag? Eller skal din nye skoleklasse lære hinanden godt at kende? Så er teambuilding en meget god ide. Men hvad er teambuilding egentligt? Det korte svar er, at det kan være mange forskellige ting. Her får du fire gode ideer til, hvordan du kan ryste vennerne, klassekammeraterne, familien eller kollegaerne godt sammen.

Lej en bartender til cocktailkursus

Det første, du kan gøre, lyder ret simpelt – lej en bartender til cocktailkursus. Men hvorfor dog det? Der er tre gode grunde til, hvorfor dette er en super god ide.

  • Det er super sjovt og lærerigt, da de fleste vil være på dybt vand fra starten af.
  • Du lærer at lave nogle lækre drinks
  • Du får lov til at smage på nogle fantastiske drinks

En af de vigtigste ting, når man taler om teambuilding er, at de fleste i gruppen bør have cirka de sammen forudsætninger. Og siden, det er de færreste, som kan finde ud af at lave eksotiske cocktails, så kan du få stor succes ved at leje en bartender til et cocktailkursus.

Escape room – styrk sammenarbejdet på holdet

Den anden ide har været meget populær over de sidste par år – det er nemlig et escape rooms. Denne type af teambuilding går under flere forskellige navne, men ligegyldigt hvad man kalder det, så vil det helt sikkert styrke sammenholdet på teamet.

Her skal I arbejde sammen for at bryde ud af et låst rum. Dette gør I ved at løse forskellige opgaver og gåder, og det vil højst sandsynligt kun lykkes, hvis I arbejder sammen som et hold.

Aktiv og traditionel teambuilding

Den traditionelle tanke, når man tænker på teambuilding, er, at man er aktive sammen og løser forskellige opgaver i naturen. Det kan være, at man sejler i kano, løber orienteringsløb eller lignende. Denne type af teambuilding er stadig meget populær og effektiv, da det ofte er lettest, hvis man lærer at arbejde sammen fra starten af.

Denne type kan dog lede til nogle enkelte problemer, da det sikkert ikke er alle, der er i lige god fysisk form, og derfor bør du overveje dit holds forudsætninger for disse aktiviteter, inden du vælger netop denne type af teambuilding.

Casual teambuilding

Teambuilding behøver dog ikke at være noget, som man skal betale for, og som skal være fyldt med action. Casual teambuilding kan nemlig også være ret effektivt. Det kan faktisk være meget simpelt, og man kan lige så godt kalde det hyggeligt samvær.

Hvis I er sociale sammen ved at besøge en bar eller ved at tage en tur i zoologisk have, så vil I helt sikkert knytte nogle flere bånd på tværs af holdet.

Lej en bartender til cocktailkursus, flygt fra et escape room eller tag en drink – ligegyldigt hvad I vælger, så handler det blot om at have det sjovt sammen og at danne bånd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *