Indbrud

Beskyt din butik mod indbrud

Hvis du er butiksejer, så er der god sandsynlighed for, at det er en drøm, du har haft længe, som du endelig har udført. Det er så fedt at have noget, der er helt ens eget, men det er klart, at det også kræver noget arbejde. Det er også vigtigt, at man sørger for at holde sin butik beskyttet, for man ved desværre aldrig, hvornår der kommer nogle skidte fyrer forbi, der har tænkt sig at lave indbrud. Der er heldigvis en række ting, som du selv kan gøre, hvis du vil beskytte din butik mod indbrud. Du kan finde gode tips ved at læse med i denne artikel.

Få et overvågningskamera

Noget af det bedste udstyr du kan få i forhold til at beskytte din butik, er et overvågningskamera. Hvis der så skulle ske det forfærdelige, at der er nogle, der bryder ind, så har du dem i det mindste på kamera, så politiet har bedre vilkår for at kunne sætte en efterforskning i gang. Det kan også være, at der kan blive delt billeder på forskellige sociale medier, hvor der er nogle, der kan genkende den eller dem, der brød ind hos dig. Du kan finde dette udstyr på overvaagningskamera.dk.

Reklamér med dit overvågningskamera

Når du allerede har et overvågningskamera, så er det også noget, du med fordel kan skilte med i ruden på din butik. Det er klart, at man som indbrudstyv hellere vil trænge ind et sted, hvor der ikke er overvågningskamera. Du kan endda sætte et skilt op, før du har fået kameraet. Men det er klart, at det også er bedst, at du får selve udstyret på et tidspunkt.

Brug sikkerhedsgitter

Man kan lige så godt gøre det så svært for ubudne gæster at komme ind, som det er muligt. Her kan du med fordel benytte dig af sikkerhedsgitter. Et sikkerhedsgitter giver en ekstra forhindring, og det gør det endnu sværere at komme igennem til goderne. Her er der nok også mange tyve, der ville vende om og finde en anden butik uden sikkerhedsgitter. Dermed er der altså flere fordele ved at vælge et sikkerhedsgitter.

Alarmer i butikken

Du kan også med fordel beskytte sig selv ved at have et godt alarmsystem. Det er noget, alle butiksejere burde have. Dette er også noget, som du kan fordel kan skilte med i ruden. Alarmer kan også bruges i åbningstiderne, hvis der f.eks. er nogle, der forsøger at stjæle om dagen. Sådan nogle typer findes der jo også. Det er ikke sikkert, at man kan beskytte sig fuldstændig mod, at der nogle gange bliver taget lidt, men man kan i hvert fald give tyvene nogle rigtige dårlige vilkår for at have succes med at stjæle ved dig.

Ingen penge i butikken

Det er altid en god idé, hvis du ikke efterlader penge i butikken, når du er færdig. Det er langt bedre, hvis du har mulighed for at tage dem med hjem og låse dem inde eller som minimum have et pengeskab i butikken, hvor du låser dem inde. Du kan skrive på vinduet, at der ikke er penge i butikken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *