Person holder julegave

Køb gode julegaver til medarbejdere i dit firma

Juletid er gavetid, men det er også en tid, hvor der skal nås meget. Derfor er det en god ide at planlægge lang tid i forvejen, hvad medarbejderne skal have i gave. De fleste firmaer vælger at give alle medarbejderen det samme i julegave, da dette er en nem løsning. Derfor skal gaven helst være noget, som alle kan bruge, og alle vil blive glade for. Det kunne for eksempel være noget lækkert køkkenudstyr, lysestager eller vin eller chokolade. Der er mange muligheder, og derfor er det en god ide at overveje, hvad du gerne vil give medarbejderne i julegave.

Julegaver der passer til alle

En anden oplagt gaveide til medarbejderjulegaver er selvfølgelig et gavekort. På den måde kan medarbejderne vælge lige præcis det, de godt kunne tænke sig, så de får det, de bliver allermest glade for. Ulempen er, at nogle opfatter et gavekort som en lidt upersonligt gave, men hvis man giver alle medarbejdere det samme i julegave, er det svært at undgå, at gaven bliver en smule upersonlig.

Lad medarbejderne vælge deres egen julegave

Hvis du har besluttet dig for, hvilken forhandler du vil bruge til dine medarbejderjulegaver, kan du også vælge at lade medarbejderne bestemme, hvad de vil have. Du kan give dem nogle muligheder, som forhandleren tilbyder og dermed bestille præcis det hjem til hver medarbejder, som de har ønsket sig. Det er både en nem løsning, der samtidig gør, at hver medarbejder har fået en gave, de har ønsket sig, og som de forhåbentlig bliver glade for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *