firmagaver

Glæd dine ansatte med firmagaver til jul

Dine kunder og ansatte bliver glade, hvis du husker at give dem en lille ting til jul. De ansatte vil få en ekstra følelse af, at dét, de gør, bliver værdsat, og kunderne vil føle sig som en del af det fællesskab, din virksomhed står for. Det kan være, at du som den travle chef ikke har så megen kontakt med dine ansatte i løbet af året, så hvis de til juletid modtager en lille ting fra dig og deres arbejdsplads, vil de dermed også føle det som en form for skulderklap fra chefens side, og de får en følelse af, at de ikke er glemt.

Det er nemmere med vælg-selv

Det behøver slet ikke at være en stor ting, det er jo tanken, der tæller, og julen er jo hjerternes fest, så selv de mindste ting kan bringe glæde og lyset frem hos andre. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad en firmagave til jul kan bestå af. Det kunne eksempelvis være gaveæske med en lækker vin og andet godt til ganen. Julegaver er en tradition i den nordiske kultur, og det er med til at skabe hygge. Samtidig er dét at købe julegaver fra firmaet til dine ansatte med til at styrke båndet, så den ansatte ikke føler, at det kun er ham eller hende, der bidrager til forholdet bestående af virksomhed og medarbejder.

Firmagaver til jul for at vise medarbejderne værdsættelse

Lige som med alle forhold, er det vigtigt at huske at rose hinanden og vise værdsættelse. Derfor er det også vigtigt, at du som selvstændig ikke glemmer at pleje de ansatte, så det for ham eller hende også giver mening at skulle stå op til det samme hver dag. Hvis du f.eks. giver en brugsgenstand til hjemmet i julegave; så sikrer du samtidig, at dine medarbejdere også på hjemmefronten sender en tanke til sin arbejdsplads.

Du finder meget mere information og inspiration på hjemmesiden isomalt.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *