Freelancer

Få hjælp i dit firma af en konsulent eller freelancer

Internettet er kommet for at blive, og det har skabt et utal af nye muligheder for erhvervslivet. Onlinehandel er således eksploderet, og det er muligt at lære næsten alt om alt på internettet. Hvis du skal have nye medarbejdere, så foregår det også online. Jobopslagene findes nu om stunder på egentlige jobportaler såvel som på LinkedIn.

Det er ikke kun onlinehandel, hvor der har været en enorm vækst. Der er nemlig også opstået en hel branche omkring online markedsføring af både webshops og servicevirksomheder. Dette gælder såvel advokatvirksomheden såvel som den lokale frisør. I 2019 har alle virksomheder brug for en online tilstedeværelse og synlighed for at kunne skabe resultater på bundlinjen!

Mange virksomheder har ikke de fornødne kompetencer eller færdigheder til selv at klare deres online markedsføring. Derfor giver det for mange virksomheder god mening at investere i konsulentydelser fra et konsulenthus eller en freelancer. For især mindre virksomheder kan det også være en god ide at arbejde med såkaldte virtuelle assistenter. Fælles for mange af disse konsulentfirmaer er, at arbejdet typisk kan udføres som fjernarbejde.

Konsulenter og freelancere udfører det meste arbejde som fjernarbejde

Hvis du ønsker at hyre et konsulentbureau eller en freelancer til at lave dit online arbejde for dig, så foregår det sjældent på den måde, at de sidder ved siden af dig fysisk. Typisk foregår det nemlig ved, at de udfører arbejdet over internettet. Således udføres alt arbejde så som Facebookannoncering og søgemaskineoptimering som fjernarbejde.

Generelt bliver det mere almindeligt med fjernarbejdere og freelancere på arbejdsmarkedet. Alene tal fra USA, udarbejdet af Forbes, viser, at virksomhederne ansætter flere og flere folk på projektbasis. Bare i 2017 har mere end 57 millioner mennesker lavet freelancearbejde i USA, svarende til mere end en tredjedel af hele arbejdsstyrken.

Herhjemme kan du finde freelancere og konsulenter ved en hurtig søgning på nettet. Du kan også gå ind på Worksome.dk eller hjemmesiden her, hvis du ønsker en freelancer eller en virtuel assistent.

Virtuelle assistenter giver dig mere overskud i din virksomhed

Hvis du er mindre erhvervsdrivende eller selvstændig, så kan det virke uoverskueligt med alle de ting, du skal nå for at sikre dig synlighed på internettet for at få kunder. Her kan en virtuel assistent hjælpe dig. En virtuel assistent arbejder tæt sammen med dig – over internettet – og kan hjælpe dig med at nå alle de ting i dit online arbejde, som du ellers ikke har tid til.

En virtuel assistent er reelt også en freelancer eller konsulent. Forskellen er bare, at der i betegnelsen “assistent”  ligger det, at personen typisk er tættere knyttet til din virksomhed. En god virtuel assistent kan ofte hjælpe dig med de samme opgaver som en konsulent eller freelancer.

Når du får hjælp af en virtuel assistent i dit firma, så kan du lægge meget af dit arbejde over på din online hjælper. Det betyder, at du får tid til dine kernekompetencer, som jo er dem, der driver din egen virksomhed.  Når du får frigivet tid til dine kerneydelser, så kan det virkelig mærkes på bundlinjen! Derfor kan det være en god ide at få en freelancer, virtuel assistent, konsulent, eller hvad du nu vælger at kalde dem, til at hjælpe dig i dit firma!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *