Derfor skal din virksomhed have et ordentligt ERP system

Er det virkeligt nødvendigt med et ERP system? For at besvare dette spørgsmål, så kræver det først og fremmest, at du er klar over, hvad et ERP system indebærer. Et ERP system er designet til at optimere virksomheder. Derfor er det en utroligt vigtigt, at man som firma har et ordentligt ERP system. ERP systemer forenkler virksomhedens hverdag ved at indsamle alle dets forskellige systemer og samle disse systemer samt informationer et sted. Alle forskellige arbejdsområder og deres funktioner bliver derved samlet i en komplet løsning. Dette vil sige, at du sparer en del tid, da du ikke længere skal til at have syv forskellige programmer op at køre i løbet af din arbejdsdag.
ERP samler altså alle forskellige afdelinger, disse arbejdsområder eller afdelinger kan for eksempel være logistik, indkøb, lager og alle andre.
Denne artikel vil fremhæve et specielt ERP system, som i høj grad kan optimere dit firma. Dette program er tidligere kendt som Navision, og du kan finde information ved at klikke her.
Hvis du læser videre i denne artikel, så kan du også høre mere om, hvordan Navision blev udviklet, og hvordan det kan optimere netop dit firma.

 

Navisions begyndelse og udvikling

Navision blev grundlagt tilbage i 1984. Herefter er der kommet mange nye versioner, og Navision har skiftet navn flere gange. Det mest essentielle, der er sket under udviklingen, er, at Navision i 2002 blev opkøbt af Microsoft. Lige omkring denne tid udkom version 5.0 af systemet, dette system blev kaldt “Microsoft Dynamics NAV”, og Navision blev herved forkortet til NAV.
I efteråret 2016 blev den nyeste version af programmet frigivet. Denne nye version blev navngivet “Dynamics NAV 2017”. Det mest revolutionerende i denne version er, at den er opbygget omkring cloudbaserede løsninger. På den måde bliver alle filer sikkert gemt på skyen, og de kan herved tilgås alle steder på alle tidspunkter, hvis dette skulle blive nødvendigt. I næste afsnit kan du læse mere om Navisions muligheder for optimering.

Sådan skaber Navision optimering

Der er rigtig mange firmaer, som anvender et ERP system, så de kan samle deres løsninger og optimere disse løsninger.
Dynamics NAV, som tidligere var kendt som Navision, sikrer at dit firma har et fod med inden for i den teknologiske udvikling, og det sikrer, at dit firma er klar på optimering. Løsningerne fra Dynamics NAV har et fundament af standardløsninger og komponenter. Dette er fordi, at Dynamics NAV allerede indeholder alle de funktioner, som langt de fleste virksomheder efterspørger, men hvis dette ikke er tilfældet, så kan Dynamics NAV sammensættes med tillægsprodukter på markedet, dette burde ikke være nødvendigt, men det er en mulighed.
Så hvis du gerne vil skabe en fællesnævner for alle dine forskellige systemer, så kan du med fordel vælge Dynamics 365. Ved at anvende Dynamics 365 bliver der nemlig skabt sammenhæng, struktur og overblik over alle systemer og filer hos din virksomhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *