Event

Skab de bedste firmaevents

På arbejdspladsen er der brug for sjov og spænding, som kan bringe kollegaerne sammen, og som kan skabe fællesskab.

Events skal kunne skabe sammenhold, bringe latter og grin og give kollegerne en anledning til at lære hinanden at kende på en ny og anderledes facon.

Når der skal skabes de bedste begivenheder for kollegastaben, handler det om at finde frem en type oplevelse, som alle medarbejdere kan være til, og som ikke kræver forudgående erfaring eller træning.

Hvilken betydning har firmaevents?

Et firmaarrangement har ikke kun til formål at give medarbejdere, kollegaer og eventuelle samarbejdspartnere et afbræk fra hverdagen på arbejdspladsen. Et firmaarrangement har også til formål at styrke sammenholdet i en kollegastab.

Det har afgørende betydning for medarbejderglæden til daglig og for den psykiske trivsel på arbejdspladsen, at der er et godt, kollegialt klima. Dette skabes ved at give medarbejderne fælles oplevelser, som de til daglig kan grine af og snakke om.

Et godt medarbejderklima smitter positivt af på effektiviteten på arbejdspladsen, og det er medvirkende til at nedbringe sygefraværet. Det behøver ikke kræve en masse tid og ressourcer selv at stå for et firmaarrangement.

Når der skal findes den perfekte platform for et firmaarrangement, handler det om at vælge events, som alle medarbejdere kan være deltagende i.

Escape Room for sammenhold og teamwork

Escape Rooms (eller Mystery Rooms som oplevelsen også kaldes) er en populær begivenhed, som egner sig ideelt til kollegagruppen. Det er en oplevelse, som bringer spænding, sammenhold og masser af sjov blandt deltagerne.

Det er en event, som kan være den perfekte ramme for teambuilding og samarbejde.

Mystery Room er en type oplevelse, som finder større og større udbredelse i Danmark i takt med, at flere mennesker får erfaringer med det. Et Escape Room er inspireret af gaming og spil. Som navnet antyder, handler eventen om, at en gruppe mennesker lukkes inde i et rum. På tid skal gruppen sammen løse mysterier og gåder, så de kan blive i stand til at nå ud fra rummet i tide. De har 60 minutter til at slippe ud af rummet.

Der findes masser af forskellige temaer for Escape Rooms, som det er muligt at vælge imellem.

Fordelene ved Escape Room event

Der er mange forskellige fordele ved at lade et firmaarrangement foregår i et Escape Room. Oplevelsen er bundet op på gruppedeltagelse, så det er muligt for alle medarbejdere at deltage og få en sjov og stemningsfyldt eftermiddag eller aften sammen.

Selvom det anbefales at være 4-6 personer i hvert rum, findes der altid flere forskellige temarum hos hver enkelt udbyder af Escape Rooms. Dette gør det muligt for alle medarbejdere at være i gang med at løse mysterier på samme tid, så der ikke er nogle, som behøver at vente længe. Grupperingerne gør det muligt at blande medarbejderne, så de møder nye kollegaer, som de ikke er vant til at begå sig med socialt.

Escape Room er den perfekte platform for at skabe de bedste firmaevents, som kan bringe medarbejderne sammen til gavn for arbejdspladsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *