Tagrende på hus nedefra

Rensning af tagrender Birkerød – professionelt eller ej?

Dine tagrender tager årligt imod gennemsnitligt 100 tons sne, slud og regn. Du kan således næsten regne ud, hvor vital og vigtig en funktion tagrenderne har for din ejendom. Det er nemlig dem, der sørger for, at alt vand ledes væk fra ejendommen og ned i kloakken – i stedet for at ledes ind i huset og forårsage enorm vandskade.

Af samme grund er det også vigtigt at vedligeholde sine tagrender løbende og sørge for, at de er tømt for snavs og blade, at der ikke er huller, og at faldet på nedløbet er korrekt. Men skal du bruge et professionelt firma til det – eller kan du gøre det selv?

Er det en god idé at rense tagrender selv?

Det er ikke fordi, du ikke selv kan foretage rensning af tagrender Birkerød. Det kan blot anbefales at lade et professionelt firma gøre det. Når du lader en professionel foretage rensning af tagrender Birkerød, står de for hele processen. Det betyder, at de tømmer tagrenderne og skyller dem igennem. De tjekker også tagrenderne efter for huller og foretager lapning af det huller, der eventuelt måtte være. Endelig tjekker de også, om faldet på dine nedløbsrør er korrekt.

Desuden tjekker de naturligvis også, om dine tagrenders dage er ved at være talte, og om det dermed er på tide at skifte dem ud. Hvis dét er tilfældet, vil et firma desuden også kunne guide dig i forhold til materialevalg og udførslen af en udskiftning.

Har du flere etager i din ejendom, vil et professionelt firma desuden nemt kunne rense dine tagrender uden brug af stillads og lift. Her anvendes blot en slags støvsuger i stedet. Støvsugeren kan betjenes fra jorden, idet der er installeret et kamera på spidsen af støvsugeren, så medarbejderen kan se, hvad han laver i højderne. Det betyder også, at du sparer udgifter til stillads og lift.

Desuden er en professionel rensning af tagrender i Birkerød en garanti for, at rensningen er sket korrekt, og at du kan føle dig helt tryg ved, at tagrenderne er rene og funktionsdygtige.

Hvorfor skal du rense tagrender?

Hvis dine tagrender ikke bliver tømt og renset løbende, risikerer du, at regnvand, slud og sne ikke bliver ledt væk fra huset. Og hvis dét er tilfældet, risikerer du både vand- og fugtskader i huset. I værste fald kan det medføre frostsprængninger i murværket, soklen og fundamentet om vinteren, fordi vandet er trængt ind alle vegne i væggene og løber ned i bygningen.

Det kan derfor blive ekstremt dyrt at undlade rensning af tagrender. Og et professionelt tagrensningsfirma er således alle pengene værd.

Hvornår skal du rense dine tagrender?

Rensning af tagrender i Birkerød kan ske hele året, men du får mest ud af at gøre det lige efter løvfaldet i efteråret. På dette tidspunkt er du sikker på, at der ikke falder ret mange flere blade, før vinteren kommer, og du er samtidig garanteret, at tagrenderne er klar til at tage imod vinterens store mængder slud, sne og regn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *