Derfor bør din klub have et nyt professionelt website

Derfor bør din klub have et nyt professionelt website

Sidder du i bestyrelsen i en svømmeklub, en fodboldklub, en gymnastikklub eller måske en badmintonklub, så har i helt sikkert brug for en hjemmeside til jeres klub. I såfald er du kommet til det rette sted, hvor jeg vil forklare hvordan jeres klub også nemt og billigt kan få en hjemmeside.

De fleste klubber har mange medlemmer. Nogle har måske 100 medlemmer, mens andre nærmer sig 6.000 medlemmer. Uanset hvor mange din klub har, så er en decideret hjemmeside med informationer om jeres klub nærmest et must.

Der findes grundlæggende mange forskellige slags hjemmesider til klubber.

For det kan godt være at i kræver at jeres hjemmeside skal kunne tage imod medlemstilmeldinger, eller bare informere om nyheder i klubben.

E t eksempel på en professionel dansk klub hjemmeside kan være denne fra Allborg tri klub

Den har både et modul til medlemstilmelder, hvor nye medlemmer kan tilmelde sig klubben. Dette er specielt fordelagtigt, da klubben så ikke behøver at have en telefon åbent døgnet rundt, men at medlemmerne så bare selv kan tilmelde sig. Herigennem kan klubben også klare selve betalingen med indtastning af kort numre mv. Derfra ryger det direkte over i økonomisystemet og på den måde undgår klubben en masse bøvl.

En anden funktion som siden har er at fremvise deres sponsoreres logoer og brands. Dette gør de for at give ekstra værdi til sponsorerne, som derfor forhåbentligt vil spytte nogle flere penge i kassen. Disse sponsorer kan så komme med ekstra nye tilbud til klubbens medlemmer på hjemmesiden, ligeosm de kan få et link fra hjemmesiden, som også har stor værdi.

En tredje ting ved hjemmesiden fra Ålborg tri er, at den informerer medlemmerne om vigtige ting der sker i klubben. Det kan være alt fra releveante events som klubben holder, ligesom medlemmerne kan tilmelde sig diverse stævner som klubben deltager i.

Derudover viser klubben også deres bestyrelse og medarbejdere frem på siden samt deres kontaktinformatoner.

Alt i alt gør dette bare at klubben fremstår meget mere troværdig og seriøs overfor både nye medlemmer, men også nye sponsorer, som ser muligheder i at samarbejde med klubben.

I sidste ende er det derfor nok en rigtig god forretning for klubben at betale små 500 kr. hver måned for at have sådan en hjemmeside liggende hos Klubmodel eller andre udbydere af klubsider.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *