Sådan skaber du opmærksomhed omkring din nye virksomhed

Det er ikke nogen hemmelighed, at det ikke er let at starte en virksomhed op. Der er nemlig ufattelig mange, der gør det, og det er langt fra alle, der kommer med en ny og sprudlende idé, og på den måde forsvinder de lidt i landskabet, hvis de ikke gør noget anderledes end alle de andre med samme idé. Derfor kræver det også meget at blive set blandt alle de nyopstartede virksomheder, og man skal gøre en ihærdig indsats for overhovedet at have den mindste smule chance for succes. Fat dog mod. Der er rigelig med forskellige muligheder, når det kommer til at blive set. Det bedste, man kan gøre, er at gøre noget kontroversielt, som gør, at man skiller sig ud fra mængden, så det er bare med at lægge hovedet i blød.

Gør dig synlig

Som du måske fik ud af den eksplicitte indledning, handler det om at gøre sig selv synlig på markedet. Den letteste måde at blive synlig på er ved at gøre noget, der skiller sig ud. Der findes et hav af muligheder, og det er hundrede procent kun din fantasi, der sætter grænser. Vi kan ikke helt guide dig til, hvordan du skal skille dig ud, da det så i sidste ende ikke ville være noget, som du kunne skille dig ud med, da du ikke er den eneste læser af denne artikel. Dog kan det anbefales at lege en del med brainstorm og at konsultere nogle kreative hoveder.

Udover at du skal gøre noget, der får din virksomhed til at skille sig ud, skal du ud og reklamere mere med den i landet. Der findes et utal af messer for virksomheder, og det er disse, som du skal dukke op på. Det kan du enten gøre ved at få en stand på messen eller ved at tage en dynge visitkort med i tasken. Hvis du vælger at få en stand på messen, så husk endelig at gøre noget, som gør, at du bliver set. Benyt f.eks. store beachflag med virksomhedens logo eller lignende. Du kan finde beachflag her. På disse messer er der masser af muligheder for at finde samarbejdspartnere og kunder, og ikke kun danske af slagsen. Disse messer findes nemlig overalt i verden, og der kommer altid folk af mange forskellige nationaliteter til dem. Så det er bare med at mingle med så mange som muligt.

Skaf anbefalinger

Når du er begyndt at skabe dig en kundekreds, skal du sørge for at få anbefalinger og feedback fra disse kunder. Anbefalingerne kan du nemlig bruge til at nå ud til andre potentielle kunder, da de så kan få et positivt blik på virksomheden. Feedbacken kan du bruge til at forbedre din virksomhed. Der vil helt sikkert være nogle, der har noget konstruktivt at sige, og det er bare med at tage disse ting til dig, især hvis det er noget, der går igen for flere kunder. Det gælder om hele tiden at holde sig opdateret på kundernes ønsker og behov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *