Sørg for at teknikken spiller, når du stifter en ny virksomhed

Der er ingen, der forventer, at du som ny virksomhedsejer er det mest tekniske menneske i verden, men det vil ikke desto mindre være en fordel, hvis du er teknisk anlagt. Hvad enten du stifter den ene eller anden virksomhed, er det alfa omega, at teknikken spiller hundrede procent.

 

I dag findes der et væld af værktøjer, som man kan benytte sig af, hvis man gerne vil undgå at skulle rode for meget med teknikken. Investerer du i nogle af de mange moderne værktøjer, kan du spare mange ressourcer.

 

Digital tidsregistrering – Registrer tid på en ny og smart måde

 

Tidsregistrering kan gribes an på mange forskellige måder, men der er ingen grund til at gøre registrering af tid mere besværligt end højst nødvendigt. Skal du undgå, at der går timer tabt i din virksomhed, bør du introducere dine medarbejdere for digital tidsregistrering.

 

Det er med et værktøj muligt at registrere tid på en hurtig og effektiv måde, hvilket fører til øget likviditet, hurtigere fakturering og højere kundetilfredshed. Det er let som en leg at lave tidsregistrering via både web og app, så dine medarbejdere kan med garanti også lære det. Du kan se mere her, hvis det omtalte værktøj har fanget din interesse.

 

Nem håndtering af databeskyttelse

 

EU Persondataforordningen – kender du til den?

 

Den nye forordning stiller skarpt på databeskyttelse. Det betyder i praksis, at alle virksomheder skal kunne dokumentere, hvordan de opbevarer, beskytter og behandler persondata. Din virksomhed er altså ingen undtagelse, så hvad vil du gøre for at leve op til de nye krav?

 

Er du i tvivl om, hvordan du skal efterleve de nye krav om dokumentation, kan du søge professionel hjælp. DocuNote er navnet på et system, som gør håndtering af databeskyttelse nemmere end nogensinde før. Der er vel at bemærke tale om et system, som nemt kan tilpasses enhver virksomheds behov og ønsker – endda uden kodning. IntraNote A/S står bag værktøjet og kan naturligvis besvare dine ubesvarede spørgsmål.

 

Persondataloven skal tages seriøst, da enhver dansk virksomhed forpligter sig til at efterleve kravene. Persondataforordningen træder i kraft pr. 25. maj 2018, så det er altså ikke for tidligt at tage affære. Der forventes at blive udstedt administrative bøder til virksomheder, som ikke overholder lovgivningen, hvorfor man bør få styr på det, før det er for sent. Vil du gerne have bragt det i orden så hurtigt som muligt, så læs meget mere her.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *