Få styr på økonomien med den rette bogføring

Det er vitalt for en virksomhed at det går godt i økonomien – det ved de fleste godt, men på trods af det, er det bare ikke alle der nyder lige meget at sidde med næsen i regnskabsbøgerne, og kommer derfor til at udskyde bogføringsopgaverne til sidste øjeblik. For andre er bogføring, løn, fakturering, afstemning og momsafregning det rene volapyk og noget som kan volde dem stort besvær og fylde alt for meget i hverdagen. Andre igen vil gerne ordne regnskabet selv og får det også ført ud i livet, men finder senere ud af, at det er en meget stor og krævende post, som lige så godt kan blive outsourcet.
Men heldigvis er der hjælp at hente i sådanne situationer, for flere firmaer tilbyder at hjælpe med deres ekspertise inden for bogføring. For eksempel tilbyder virksomheden https://ballingsolution.dk/ gratis økonomisk rådgivning når man er kunde hos dem samt hjælp til løn og bogholderi. Man kan selv vælge hvilket regnskabssystem det skal være, og man kan være kunde uanset hvor ens virksomhed ligger. De hjælper også gerne med udarbejdelsen af årsregnskabet og med at indberette det.
Mange erfarer nemlig efterhånden, at det er et stort aktiv for virksomheden at have en struktureret bogholder lige ved hånden.

Overblik i bogføringen

Uanset hvilken branche man er i, har man brug for at have orden i regnskabet. Hvis man vælger at få hjælp til bogføringen udefra giver det mere overskud indefra til at fokusere på det man er bedst til. Ligeledes kan man, ved at få hjælp til bogføringen, løbende hele tiden holde øje med virksomhedens økonomi, da bogføringen af bilagene bliver prioriteret højt.
Hos Balling Solution kan man få hjælp til spørgsmål der dukker op i den travle hverdag og selv vælge hvilke opgaver man vil have hjælp til. Derved kan man få lavet en unik løsning som passer perfekt til ens firma, og selv vælge hvilken del af opgaverne man gerne selv vil stå for, og hvilke der skal uddelegeres. Placeringen af ens virksomhed har heller ikke nogen betydning, da regnskabssystemerne er online, og derfor ikke begrænses af lokation.

Læs mere om bogføring her: https://ballingsolution.dk/bogfoering/

Din personlige bogholder

Som kunde ved Balling Solutions får man en personlig bogholder som bliver ens faste kontaktperson. Det vil sige, at man altid ved, hvilken person der sidder med éns bilag, og hvem man altid kan henvende sig til, når der opstår spørgsmål. Den personlige bogholder har også styr på, hvilke aftaler der er specielle for din virksomhed, og hvor langt I er med regnskabet. Det giver altså en stor tryghed for ens virksomhed at have en personlig, stabil og dedikeret hjælpende hånd, så man føler at ens regnskab er i gode hænder. Den kaotiske økonomi vil blive erstattet af struktureret, professionelt og pligtopfylde bogføring.
Hvis du får en personlig bogholder helt fra virksomhedens opstart vil det også være en stor fordel, så der er helt styr på regnskabet fra dag 1 og fokus kan være på ens egne forcer og man undgår dobbelt bogholderi.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *