Derfor skal du bruge magneter i din virksomhed

Hvis du tror, at magneter bare er dem, man bruger til at hænge ting på sit køleskab, så kan du godt tro om igen. Der findes mange forskellige magneter og de bruges alle sammen til noget forskelligt. I en virksomhed kan det være praktisk at bruge en lang række forskellige magneter. Der er selvfølgelig den klassiske – magneter på opslagstavler til at hænge vigtige papirer op med. Magneterne kan dog også bruges til mange andre ting i virksomheder. Magneter har altså mange forskellige muligheder i en virksomhed. I denne artikel får du inspiration til, hvordan du kan bruge flere magneter i din virksomhed og gøre livet meget lettere.

 

Brug magneter på lageret

 

Hvis du har en virksomhed, men en eller anden form for lager, så kan du med fordel bruge magneter til at holde styr på lageret. Uanset om man har et lille eller et stort lager, vil der hele siden være udskiftning i beholdningen på lageret. På et lager skal der være god orden, så man ved hvor de forskellige ting er. Nogle steder har man tingene liggende i alfabetisk rækkefølge, andre steder har man det organiseret ud fra forskellige kategorier, andre steder igen har man en helt tredje måde at organisere på.

Uanset hvordan man organiserer de forskellige varer, er det vigtigt at kunne flytte rundt på dem nemt og hurtigt, når der kommer nye varer. Her er det oplagt med magnetiske bånd på hyldeforkanterne. Disse bånd har en overflade, som man kan skrive på med en tusch og dermed er det nemt og hurtigt at ændre på hyldeforkanten, hvis der kommer nye varer ind.

 

Brug magneter på kontoret

 

Til kontoret er det helt oplagt med en magnetisk opslagstavle. Man kan selvfølgelig også anskaffe sig en helt gammeldags opslagstavle af kork, men når man bruger sådan en opslagstavle, skal man sætte tingene fast med tegnestifter. Det betyder, at man laver små huller i de ting, man vil sætte op. hvis man har en magnetisk tavle, sætter man blot tingene fast på tavlen ved hjælp af små magneter. Man ødelægger dermed ikke de ting, der skal op at hænge på tavlen. En anden fordel ved at have en magnetisk opslagstavle er, at man kan skrive på tavlerne med whiteboard tuscher. Man får på den måde en meget mere praktisk opslagstavle, der er helt perfekt til brug på kontorer i mange forskellige virksomheder.

Tavlen kan således med fordel bruges, når man skal brainstorme om et eller andet emne eller en idé. Man har mulighed for at kombinere at man både kan skrive selv og hænge forskellige ting op på tavlen. Tavlerne har som regel en lille magnetisk holder til sine tuscher, som kan hænge på tavlen. Dermed har man dem altid lige ved hånden, når man får en ny og fantastisk ide. Man skal desuden anskaffe sig en magnetisk tavlevisker, så man nemt og hurtigt kan viske de ting væk, man skriver med whiteboard tuscherne. Til sidst til man selvfølgelig huske forskellige små magneter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *