Smart indbrudssikring gir færre indbrud i virksomheden  

Står du og har brug for en glarmester? Så er Bræstrup Glarmester klar til at hjælpe dig. Glarmestrene står til rådighed 24 timer i døgnet. Uanset om der er tale om indbrud, hærværk, stormskader eller andet, så sikrer em glarmester i Roskilde eller glarmester i Køge en hurtig og professionel afdækning. Som glarmester sørger de for at dække af, så kunden opnår den størst mulige sikkerhed.

Glarmester Bræstrup er det rette valg:

Hvis der sker skader i virksomheden kommer en af glarmestrene og ordner afdækningen, vurderer skadens omfang og tager mål til nye ruder. På denne måde har glarmestrene alle informationer, når der efterfølgende skal bestilles nye ruder. Samtidigt spares der tid og ruden kan udskiftes hurtigst muligt.

Bræstrup har mange års erfaring indenfor branchen. De holder sig løbende opdateret på det seneste sikring mod indbrudstyve, så de på denne måde, kan give den bedste service af højeste kvalitet. Glarmestrene har altid kundens ønsker som første prioritet. Hvis glarmestrene mener, at der er en bedre løsning, så fremlægger de selvfølgelig løsningen for kunden. Det gælder om at finde frem til en løsning, som både glarmester og kunde kan være tilfredse med. Glarmestrene hjælper kunden med diverse arbejdsopgaver, herunder bl.a. hjælp ved akut glasskade, udbedring af forsikringsskader, reparation af glasfacader, udskiftning af hele vinduer og døre og lignende.

Glarmestrene kan gøre det svært for indbrudstyven:

Når det er ved at være tid til højtider og sommerferie vil danskere gerne indbrudssikre deres hjem. Ifølge statistikker er vinduer det, som tyvene mest bryder ind af og dermed de steder, hvor man bør have ekstra sikring. Glarmester  kan give mange gode råd i denne forbindelse. Han kan nemt komme ud og vurdere, hvad der bør gøres ved vinduerne. Det kan nemlig være forskelligt afhængigt af, hvilke typer vinduer man har. Det råd, som Bræstrup mest kommer med, er at få udskiftet ruderne til nogle, der er laminerede med flere lag glas omkring en speciel folie. På denne måde er der svære for tyvene at trænge gennem ruden.

Udover at få en stærkere rude, har glarmestrene flere gode råd i ærmet til at få indbrudssikret virksomheden. Det er en god ide at skifte hasper og beslag, da gamle og slidse beslag og hasper er nemmere for tyvene at brække op. Man kan ligeledes få indbrudssikret listerne og få opsat ekstra beslag, så tyvene ikke kan skrue vinduet af. Hvis man har et hus med kælder, plejer kældervinduerne at være tyvenes første forsøg på, at komme ind. Kældervinduer er lavt placeretog tyvene kan nemt krave uset gennem dem. Bræstrup Glarmester anbefaler at få sat tremmer op foran kældervinduer, så de ikke er nemme at brække op. Da tyve skal ind i huse hurtigst muligt, vil det tage for lang tid, at få lirket tremmerne af vinduerne først.

Hvis du er i tvivl om hvad der er bedst til at sikre jeres virksomhed mod indbrudstyve, så tøv ikke med at kontakte glarmestrene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *