Ideer til medarbejder påklædning

Går man ind i de fleste forhandlere af forskellige produkter vil man lægge mærke til, hvordan alle medarbejdere har nogenlunde det samme tøj på. Det vil sige, at hvis man går ind i forskellige supermarkeder har de det samme slips på, de samme skjorter og de samme bukser. Og går man ind i en bank er det også tilfældet, da alle ligner hinanden med deres ens jakker og bukser og afdæmpede slips.

Dine medarbejdere kan skille sig ud med festligt slips

Det er altid en god ting når besøgene i en butik kigger meget på medarbejderne, hvilket de fleste nok ved. Og derfor kan man ligeså godt tænke lidt over hvordan man på den bedste måde får folk til at kigge på medarbejderne. Hvis man arbejder i et supermarked er der en smart måde, som kan gøre, at folk kommer til at kigge meget på medarbejderne. Helt specifikt er det deres slips, som de kan kigge på, hvilket vil gøre, at man kan optimere salget. Det eneste man skal gøre er at lave et lidt anderledes reklamekatalog end man plejer. For hvor man plejer at have en masse billeder af æg, kylling, fiskepålæg og lysdimser kan man i stedet bare skrive en tekst, hvor der står, at hvis man ønsker at se hvad der er på tilbud så man finde det på medarbejdernes slips i butikken. Slipset kan komme i mange farver, men et gyldne slips vækker altid opmærksomhed.

På et slips står tilbuddene

At skrive sådan en besked ud i diverse tilbudsblade, som bliver sendt ud vil uden tvivl skabe opmærksomhed. Og dette er i sig selv en god ting, da den garvede reklameperson ved, at det at få omtale altid er godt. Og til og med vil det gøre, at folk vil flokkes om dit supermarked. Det første de vil gøre er at kigge sig om efter medarbejdernes slips så snart de kommer ind i butikken.

Når så de har fundet en medarbejder med et slips vil de, fordi, at de naturligvis er høflige, hilse på vedkommende hvorefter de straks vil gå i gang med at bladre igennem medarbejderens slips. For det siger sig selv, at hvis en medarbejder skal have samtlige tilbud på sit slips så går det ikke, at det er et almindeligt slips. Derimod skal det være et slips, som er lavet i mange lag, som man kan bladre imellem. Snart vil der stå køer af folk bag medarbejderne, fordi, at de vil kigge på vedkommendes slips.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *