5 gode råd til at få mest muligt for pengene på Black Friday

Den kæmpe store udsalgsdag, Black Friday, finder i år sted fredag d. 25 november. Folk strømmer ud i indkøbscentrene, og mange har sat sig grundigt ind i, hvad det er de er ude efter, samt præcis hvor de kan finde varerne.

Black Friday kan være en utroligt stressende oplevelse. Der er så mange mennesker omkring en, og tit kan man komme til at gøre sig forkerte køb, fordi man bliver stresset og bange for, at man ikke når at få købt det, man gerne vil. Hvad nu hvis damen ved siden af tager den sidste vare, og du ikke nåede at få den, fordi du tøvede? Men frygt ej, fordi nedenfor har vi nemlig lavet en super nem liste over råd til dig, som vil være sikker på at få købt alle julegaverne til den billigste og bedste pris.

Få styr på ønskerne
Sørg for at sætte dig grundigt ind i, hvad familie og venner ønsker sig. Få dem til at skrive alle deres ønsker ned til dig – på den måde opstår der ingen misforståelser, og der er stor chance for, at du vil kunne finde i hvert nogle af deres ønsker på udsalg ude i butikkerne senere hen. Rigtig mange forbrugere vælger at købe julegaverne på Black Friday, hvis du ende ikke har styr på julegaverne, så brug en side som Gavespot.dk til at finde gaveideer såsom blandt andet oplevelsesgaver.
Hvad går du selv og mangler?
Gå tidligt i gang med at tænke over, hvad du egentlig selv går og mangler. Det kan være svært at komme i tanke om og skrive ned på en seddel, hvad man helt konkret mangler lige nu og her. Det kan derfor være en god idé at skrive ønsker ned undervejs, som man kommer i tanke om det i hverdagen.

Hold øje med priserne og hold styr på økonomien
Du ved rent faktisk ikke, hvor meget du har mulighed for at spare på de forskellige julegaver, før du fysisk har været ude i butikkerne og finde priserne på dem. Så kom afsted og find dine specifikke varer! Ligeså snart du har fundet dem, er det bedste derfra at vælge ud i de mange julegaveønsker og derefter at lave et budget over, hvor mange penge du har tænkt dig, du skal bruge i alt. På den måde kan du med en god følelse i kroppen handle, indtil budgettet slipper op, og samtidig er du sikker på, at du får købt en gave til alle dem, du har planlagt at købe til.
Passer tøjet, og hvilken farve er bedst?
Husk på, at selvom du har forestillet dig, hvordan en ting skal se ud, samt hvordan et stykke tøj skal sidde, kan det være du bliver skuffet, og hellere vil have en anden farve eller en anden størrelse, når du får jakken, eller når du ser lampen på helt tæt hold i butikken. Sørg for at være helt sikker på, hvilke størrelser, samt hvilke farver osv, du ønsker varerne skal have. Tag ud i butikkerne på forhånd og gør dig et overblik over det.

Hvilke butikker holder egentlig Black Friday?
Det er altså ikke alle butikker, der sætter deres varer ned og holder Black Friday. Husk derfor at holde dig opdateret på, hvilke butikker, der gør. På den måde kan du planlægge en rute og få købt så meget som muligt på kort tid – Black Friday varer jo trods alt kun én dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *