ergonomisk mus

Disse brancher får ekstra travlt i december

Danskerne køber elektronik og hvidevarer i stor stil
Elektronik- og hvidevarebranchen kan se frem til en travl jul. For hvis der er noget danskerne elsker at købe i november og december, så er det elektronik og hvidevarer. Webshops som WhiteAway og POWER kan se frem til en stor stigning i antal ordre i julemåneden. Grunden til dette skyldes især, at mange danskere ønsker sig elektronik og-/eller hvidevarer. Produkter som juicere, saftpressere og køkkenmaskiner er meget populære julegaveønsker.

Forhandlere af oplevelsesgaver skal være klar på stor efterspørgsel
I løbet af de seneste par år er det blevet mere og mere populært at ønske sig oplevelser i gave. Derfor skal forhandlere af oplevelsesgaver forvente at blive mødt af en større efterspørgsel end normalt.

Oplevelsesgaver betegnes som noget af det ”hotte” at give, hvis man som gavegiver gerne vil skille sig ud og give en gave, der rent faktisk gør et stort indtryk. Det er bestemt ikke utænkeligt, at 2016 bliver året, hvor oplevelsesgaver er ligeså populære at ønske som elektronik og hvidevarer.

DuGlemmerDetAldrig.dk (forhandler af oplevelser og oplevelsesgaver) forventer, at dette års julehandel kommer til at slå rekorder. De kan se på deres data, at flere og flere danskere er vilde med at få og give oplevelsesgaver, hvilket med 100% sandsynlighed kommer til udtryk i det store salg i december. DuGlemmerDetAldrig.dk udtaler ydermere, at deres julehandel plejer at starte på Black Friday, hvor de giver store rabatter på oplevelser. Derfor har de allerede nu lagt en klar strategi for, hvordan de får mest muligt ud af ”sort fredag” og ikke mindst den efterfølgende julehandel.

Post Danmark, GLS og lignende fragtfirmaer får travlt
Det giver lidt sig selv: Når der bliver handlet og shoppet på livet løs i danske webshops, så er der en helt masse produkter, der skal fragtes ud til Hr. og Fru. Jensen. Og det er her fragtfirmaer som Post Danmark, GLS og lignende firmaer kommer ind i billedet.

Det er ikke kun butikkerne og de forskellige online shops, der får travlt. De firmaer som skal fragte gaverne kan også forvente at få mere at lave end normalt. Derfor er denne branche selvfølgelig også med i denne artikel.

Black Friday kickstarter julesalget
Hvis dette års julehandel følger de samme tendenser fra de forrige år, så vil Black Friday blive den store kickstarter. Sidste år spillede Black Friday en meget stor rolle for, hvornår julehandlen for alvor gik i gang. Og de samme tendenser forventes at komme til udtryk i år.

Det vil sige, at fredag d. 25. november 2016 med al sandsynlighed kommer til at starte julehandlen med et brag. Fra den dato skal alle forhandlere, webshops og lignende med respekt for sig selv være 100% klar på en øget efterspørgsel. Taber man terræn på Black Friday, så får man en dårlig start på julehandel – det er der ingen tvivl om.

Det er i øvrigt værd at vide, at den store omsætning på Black Friday ikke har en negativ indflydelse på julehandlens resterende handelsdage. Omsætningen de resterende dage vil stadig være på et tilfredsstillende niveau. Og det vidner om, at danskerne ikke KUN bruger penge på Black Friday, men på alle julehandlens dage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *