Dansk altanfirma opkøbt af svensk  

Et større dansk altanfirma er opkøbt af svensk firma. Det drejer sig om det danske altanfirma Kontech A/S som er købt og overtaget af svenske Balco AB.

Det skriver begge firmaer i pressemeddelelser på deres respektive hjemmesider. Det har i længere tid været et ønske for Kontechs danske direktør, at skrue ned for blusset, og det har været muligt salget af virksomheden til svenske Balco.

Det svenske altanfirma overtager et dansk firma med 30 ansatte og en årlig omsætning i omegnen af 70 millioner. Det er derfor et solidt indtog i Danmark Balco gør. Umiddelbart kommer Kontech A/S til at fortsætte i nuværende organisation, blot med ejerskab fra svenske Balco – dog har Balco også oprettet en dansk hjemmeside, hvorfra de vil sælge deres altanløsninger.

Firmaerne passer rigtig godt sammen i forhold til deres produktsammensætning. Begge firmaer har leveret totalløsningerne indenfor altanverdenen til forbrugerne. Kunderne har især været boligforeninger og boligsleskaber der skal have skiftet en hel række altaner på en gang, men også private med specielle altanbehov kan være kunder i firmaet.

Byggeri-anlaegsavisen.dk har skrevet om sammenlægningen nederst i denne artikel.

Kontech har været i en rigtig god udvikling siden finanskrisen – og deres kvalitetsløsninger indenfor altaner er faldet i god jord hos forbrugeren. Derfor har det væren et firma i rivende udvikling, og med salget til det store svenske altanfirma styrker Kontech sine muligheder for at få deres altaner ud på det voksende marked der er for at få altaner på boliger i det større byer i hele norden.

Fordele ved en altan.
Du har som ejer af en bolig mange fordele ved at få en altan sat op. Først og fremmest er markedsværdien på boliger med en altan tilknyttet markant højere end boliger hvor en altan ikke er. Det er den ekstra kvadratmeter plads, der sammen med det specielle ved en bolig med altan giver en højere markedsværdi og kan være en rigtig god ide for ejendomsspekulanten. Derudover kan det være en fordel hvis man driver udlejningsvirksomhed, at have en altan tilknyttet da det i langt de fleste tilfælde giver en højere månedlig leje, hvilket naturligvis kun er en fordel.

Har du en ejendom i umiddelbar nærhed af jernbane, motorvej eller en trafikeret vej, kan en altan være en rigtig god ide til at reducere støj. En inddækket altan, kan ifølge undersøgelser mindske støj i boligen med omkring 20DB hvilket er en hel del, og kan være med til at det er mere udholdeligt at være i boligen i de timer hvor der er mest trafik.

Derudover er det som ejer af en bolig rart at have en altan. Man kan især gøre brug af den om sommeren når det er godt vejr, hvor mange bruger altaner til at spise, tage sol og sidde og hygge sig om aftenen. Derfor er en altan både en god investering i kroner og øre, men også i livskvalitet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *