Stress af fra det travle arbejdsliv med en campingferie

Campingsæsonen står for døren, og de fleste campingpladser har nu haft åbent i nogle uger Det helt store ryk ind på pladserne, kommer naturligvis i skolernes sommerferie, men mange fastlæggere har allerede sat campingvognen op og gjort sig klar til en god lang campingsæson.

Campingpladsen er for mange danskere et sted der er lig med total afslapning. Er man fastligger er den gode campingstemning og at være fælles om at bo på en campingplads. For folk der tager en uges ferie eller 2 på campingpladsen, er det gerne for at kunne tage lidt afslapning fra den ellers travle hverdag. Læs mere om andre gode måder at stresse af på, som ikke kræver at man tager ferie fra jobbet, på biomatch.dk her.

Camping for hele familien
En campingferie skal gerne være for hele familien. Det har man på Hasmark Camping på Nordfyn taget op som, en nødvendighed og har derfor lavet de bedste forudsætninger for at hele familien kan komme på camping.

Der er noget for enhver alder. Du finder både et badeland indendørs og udendørs. Vandland er noget af det der appellerer til alle aldre, om man vil tage sol på liggestolene eller lege vandkamp. Derudover er campingpladsen tæt på stranden, så der er kort afstand for dem der mere er til sand og bølger.

Campingferie – også med hund
Når Hasmark Strand Camping mener, at hele familien skal være velkommen, er det noget de mener. Derfor er der også gjort en dyd ud af, at kunne tilbyde familierne at tage hunden med uden problemer.

Hunde er meget velkomne på campingpladsen, så hele familien kan komme på campingtur. For at gøre det til et godt sted for hunde, har Hasmark opstillet hundegårde hvor hunde kan være hvis familien er på udflugt. Derudover er der selvstændige hundebade, så hundene ikke behøver hoppe med i badelandet.
Der er rigtig mange der nyder godt af, at deres elskede firbenede venner er så velkomne på pladsen, og derfor ser man også masser af hunde henover sommeren på campingpladsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *