Hold styr på kontoret – undgå rod

Vi har set på nogle forskellige ting som kan bruges til at have orden og ro på kontoret.

Skrivebord
Det er godt at have et bord med meget plads, og gerne skuffer til at have de mest nødvendige ting i som papirklips, stempler, post-its og hvad man ellers bruger ofte. Ved at det er gemt væk fra bordet skaber det også mere ro.

Reol
Ved at have en reol på sig kontor har du rig mulighed for at opbevare mapper, bøger og måske nogle billeder fremme. Det hjælper på at organiserer mapper og papirer og på den måde ikke have bunker, som roder, rundt i kontoret

Skab
Hvis du ikke gider at se på dine mapper i reolen kan du finde et fint skab med hylder som kan opbevarer mapper og andet. I et skab kan man også gemme lidt rod væk hvis det skulle ske at man roder i en periode. Gem rod væk, og du kan bedre koncentrere dig om dine vigtige opgaver.

Arkivskab
Et arkivskab kan være en nem måde at gemme papirer på som du kun nogle gang skal bruge da de så er nemme at finde i systemet i et arkivskab. Der findes mange billige og gamle arkivskabe, på diverse genbrugs-sider, som også kan pynte på et kontor.

Kasser til opbevaring
Det er en god ide at have kasser i forskellige størrelse til at have diverse ting i. Man kan finde kasser med mønster som kan pynte på kontoret og give lidt liv, i hvad der ellers kan være et lidt kedeligt sted.

Mapper
Mapper til dokumenter er essentielt for at få ro i dit kontor. Med mapper kan du få styr på dine dokumenter og kan finde dem på en nem måde.

Planter
Noget folk ofte glemmer på deres kontor er planter. Men planter kan både give hygge, have en afstressende effekt og gøre det rart at være på et kontor. Er du ikke den med de grønneste fingre kan en kaktus eller andre ”nemme” planter være gode og dekorative. Hvis du skal helt ned på blomster med meget lidt vedligehold kan man også finde pæne kunstige blomster i stof og silke.

Farver
Til kontoret vælg da nogle farver som er beroligende og lyse og ikke farver som rød eller gul som er alt andet end beroligende. Det skal være rart at være på kontoret når man bruger mange timer der.

Få flere gode råd til indretning af kontoret i denne artikel, eller styr på stemplerne og diverse kontorartikler hos Nydan Stempler her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *